Știri

Marinela Ardelean și-a lansat noua platformă: www.marinelaardelean.com

Marinela V. Ardelean, specialist recunoscut internaţional în lumea vinului, critic de vin, autor de cărţi şi articole de specialitate, coorganizator al RO-Wine – The International Wine Festival of Romania, și-a lansat de curând noul site. Platforma www.marinelaardelean.com este bilingvă – poate fi accesată în limba engleză sau în română, iar informațiile prezentate includ biografia degustătorului Marinela Ardelean și colaborările pe care aceasta le-a construit în lumea vinului și nu numai.

”Îmi face o mare plăcere să vă anunț că noua mea platformă, marinelaardelean.com, este oficial deschisă. Este rodul unei munci de mai bine de zece ani și, sper eu, motorul interacțiunii noastre pentru următorii zece (cel puțin). Pot spune, cu mândrie, că este cel mai complet ghid bilingv către vinurile din România și Moldova. Veți găsi pe noul site sute de note de degustare (la care se vor adăuga permanent unele noi), cursuri, știri din lumea vinului, povești despre producători și multe altele. Dar sper să fie, în primul rând, un loc unde să ne întâlnim și să ne împărtășim dragostea față de vin. Așa că, vă rog, după ce vizitați site-ul, nu ezitați să mă contactați pentru a-mi spune ce v-a plăcut, ce ați mai dori să găsiți, ce credeți că poate fi îmbunătățit… orice feedback este prețios!”, a anunțat pe pagina sa de Facebook Marinela Ardealean.

Platforma  include o secțiune unde se pot achiziționa cărțile publicate de Marinela Ardelean, dar și una de abonamente prin care oferă acces exclusiv la prima platformă digitală bilingvă dedicată vinurilor & producătorilor din România și de peste Prut. Abonații au acces la peste 1.000 de note de degustare și punctajele cu care Marinela Ardelean evaluează vinurile – zeci de vinuri sunt degustate și adăugate lunar, și primesc notificare în avans asupra degustărilor și evenimentelor Marinelei Ardelean, recomandări de vinuri sau îndrumări speciale. Foarte important în această criză creată de pandemie, când aproape toate evenimentele de vin sunt anulate sau au loc în spațiul virutual, abonații Marinelei Ardelean au asigurat accesul prioritar la evenimente live sau online.