CrameȘtiri

Remus Deleanu, fiul lui Constantin Deleanu, a preluat conducerea Cotnari de la tatăl său

Foto: Remus, Constantin si Victor Deleanu

Remus Deleanu, la conducerea Cotnari! Constantin Deleanu, cel care a condus vreme de 17 ani Cotnari SA, a decis să se retragă de la șefia Cotnari SA, conducerea companiei fiind preluată de fiul său Remus Deleanu.

Anunțul de retragere a lui Constantin Deleanu de la conducerea Cotnari a fost făcut în cadrul unei ședințe a Consiliului de Administrație. Potrivit presei locale, funcția de director general al SC Cotnari SA va fi preluată de fiul său Remus, în vârstă de 35 de ani, de profesie avocat.

Până acum, Remus conducea împreună cu fratele său, Victor, Casa de Vinuri Cotnari, o entitate care se ocupă de distribuția producției obținută de pe podgorie.

Odată cu preluarea conducerii, Remus Deleanu va moșteni pe lângă o firmă puternică în domeniul viticol din România și nenumărate probleme legate în special de litigiile deschise de nemulțumirile țăranilor din zonă, care se plâng că cei de la Cotnari SA au plantat vie și pe terenurile lor.

Constantin Deleanu a condus SC Cotnari SA începând cu anul 2004, până atunci acesta ocupând funcția de director economic.