EvenimenteFără categorie

Viticon 2021. Cele mai recente inovații tehnologice pentru sectorul viniviticol, prezentate în conferința organizată de Agricover și partenerii săi

Viticon 2021, conferința viticulturii românești! Agricover, împreună cu Vinarium International Wine Contest și cele mai importante companii producătoare de tehnologii agricole la nivel global: Summit Agro, Intermag, Syngenta, Corteva, Belchim, Bayer, au organizat vineri, 5 martie, o conferință dedicată viticulturii românești, în cadrul căreia s-a discutat despre cele mai recente inovații tehnologice pentru sectorul viniviticol.

În premieră, Agricover a trasformat o conferință tradițională într-o emisiune de televiziune întrucât pe lângă cele mai recente inovații tehnologice pentru sectorul viniviticol, în cadrul evenimentului au putut fi urmărite reportaje realizate cu recunoscuți specialiști, oenologi și proprietari de crame din România.

Potrivit organizatorilor, scopul conferinței a fost de a aduce toți participanții și toate elementele industriei viniviticole împreună pentru a determina obiective comune și a crea strategii sustenabile ce au ca obiectiv construirea unui brand viticol pentru România.

Viticon este o conferință, care de-a lungul celor trei ediții ale sale, a devenit o tradiție și a căpătat forța necesară pentru a reuni viticultori, producători de vin, reprezentanți ai cramelor, oenologi și experți din lumea vinului, reușind să ajute industria viniviticolă să determine problemele și nevoile industriei atât pentru perioada imediat următoare cât și pentru un viitor sustenabil.