CrameȘtiri

Primul magazin de vinuri Château Vartely deschis la Chișinău – GALERIE FOTO

VEZI GALERIA | 6 POZE

Château Vartely, producător de vinuri din Republica Moldova, prezente și pe piața din România, a deschis recent primul wine shop în cetrul Chișinăului. Designul magazinului este realizat în concordanță cu cele mai moderne standarde și beneficiază de o amenajare deosebită pentru a oferi fiecărui client o experiență oenologică plăcută și distinsă, se arată în comunicatul de presă al producătorului de vinuri.

Vinuri la preț de producător și promoții exclusive

Noul wine shop oferă la dispoziția clienților toată gama de produse  Château Vartely la cel mai bun raport calitate – preț, care, pe lângă faptul că vor avea preț de producător, vor beneficia sistematic și de promoții exclusive.

În cadrul magazinului este amenajat și un wine bar cu o sală de degustare unde se vor putea găzdui prezentări și degustări profesionale de vin, susținute de către cei mai buni specialiști din domeniu.

Evenimenul de deschidere a debutat pe 30 octombrie cu discursul directorului general al vinăriei Valeriu Mihăluță care a încercat să sublinieze toate prioritățile și scopul acestei intenții frumoase: „Ne-am dorit să deschidem acest wine bar magazin din 2 simple motive: ca să fim mai aproape de clienții nostri fideli și doi, ca să oferim ocazia să ne cunoască și să ne împrietenim cu toți cei care incă nu ne-au cunoscut pe noi ca vinărie, complex turistic dar sunt dornici să descopere istoria și vinurile noastre. Suntem pregatiti să cultivăm cultura consumului de vin de calitate și să împărțim cu fiecare toată dragostea și pasiunea noastră pentru vin, terroir și viță de vie. Aici veti putea face cunostință cu toate vinurile noastre și le veti putea achizitiona la cele mai bune prețuri. Aici veți găsi în premieră cele mai noi sortimente, cele mai bune oferte și cea mai sinceră consultanță.”

Brandul Château Vartely a fost lansat în anul 2004 insa vinurile sub aceasta marcă se găsesc inca din 1996. Vinurile produse din soiuri europene și autohtone au plasat compania Château Vartely în topul preferințelor consumatorilor din Republica Moldova, iar calitatea lor este premiată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale.

Cea mai recentă realizare a companiei este obținerea unui loc de frunte in TOP 10 vinuri baricate din lume distincție atribuită vinului Taraboste Tribut Cabernet Sauvignon 2016, gama exclusivă lansată de curând pe piață.

Programul de lucru în al magazinului este de la 10:00- 22:00, de luni până duminică. Adresa: str. Pușkin 4, Chișinău.

Pentru o galerie foto cu noul wine shop  Château Vartely, accesați GALERIA FOTO