CrameȘtiri

Antonio Oroian, broker: O cramă de vinuri eco își pregătește listarea pe bursă

Foto: Facebook.com/Domeniul Bogdan

Brokerul Antonio Oroian a declarat vineri că printre companiile pe care SSIF Goldring S.A. le consiliază în procesul de listare pe piața de capital românească se află și un producător de vinuri ecologice.

Oroian a făcut acest anunț anunț la evenimentul “The Power Table – Cum arată rezultatele financiare pe Trimestrul III și cum investim”, organizat de BVBescu.ro cu susținerea Bursei de Valori București. 2Performant este prima platformă de marketing afiliat din România.

”Listarea 2Performant este așteptată pentru prima jumătate a lunii decembrie. Sunt discuții avansate și pentru o listare de e-bonds, convertibile în acțiuni, ale unui distribuitor de energie, cu scopul dezvoltării producției de energie din surse regenerabile, în special eoliană și pe partea de panouri fotovoltaice. Tot în discuții avansate suntem și cu o cramă de vinuri eco, care dorește o majorare de capital social, cu listarea ulterioară a acestor acțiuni pe bursă”, a spus Oroian.

Brokerul nu a făcut public numele producătorului de vin, motivând că informațiile nu sunt publice, în acest moment.

Dacă anunțul lui Oroian se va concretiza, vom avea primul producător de vin ecologic listat la bursă, dar și al doilea mare producător de vinuri care face acest pas în strategia de business, după Purcari.