ȘtiriVinuri

Alira Exclusive Club – un program lansat pentru iubitorii vinurilor produse în Dobrogea

Foto: alira.ro

Alira Exclusive Club! Producătorul român de vinuri a lansat îm acest sfârșit de toamnă un proiect digital de loialitate pentru a veni în întâmpinarea celor pasionați de vinurile premium produse în Dobrogea.

Anunțul privind lansarea Alira Exclusiv Club a fost făcut pe pagina de Facebook – Alira Vinul. ”Intră într-o comunitate dinamică și descoperă alți connoisseuri pasionați de vinuri elegante și corpolente cu taninuri catifelate. Ai parte de nenumărate beneficii, printre care discount-uri la comenzile de vin, cadouri, produse în ediție limitată, evenimente de degustare en primeur alături de oenologul Marc Dworkin, tururi ghidate în crama Alira și discount permanent de 15% la orice comandă. Înscrie-te și tu în Alira Exclusive Club și ai 20% la prima comandă, o sticlă de vin specială Alira și două pahare Riedel personalizate!”, este mesajul adresat iubitorilor de vin.

Descrierea integrală a proiectului poate fi găsită pe site-ul alira.ro, unde sunt punctate avantajele Alira Exclusive Club. În fapt, este vorba despre un program digital de loialitate pentru iubitorii de vinuri.

Comanda de 800 de lei activează calitatea de membru

Membrii Clubului Alira beneficiază de oferte și evenimente personalizate. Calitatea de membru este activată la prima comandă de minim 800 de lei. Astfel, cei care devin membri vor primi 1 sticlă specială de vin Alira, 2 pahare Riedel personalizate cu logo-ul Alira și discount la întreaga comandă de 20%.

Avantajele Alira Exclusive Club:

  • Discount 15% permanent pentru orice comandă, mai puțin produsele din secțiunea Lichidare de  stoc.
  • O degustare cu oenologul Marc Dworkin, eveniment Wine&Food Pairing, găzduit de unul dintre partenerii Alira. (Degustarea va avea loc în perioada ianuarie – iunie și este dedicata strict membrilor clubului. Ea va fi anunțată în prealabil printr-o invitație nominală pe e-mail. Participarea va fi pe bază de înscriere a fiecărui membru. Dacă la o degustare la care membrul Alira a confirmat, acesta nu ajunge, privilegiul va fi pierdut pentru anul în curs).
  • Un tur ghidat în Cramă – partenerii noștri de la Alira Grand Vins vor primi membrii Alira să descopere crama unde vinurile Alira prind viață și să viziteze podgoriile de la Aliman. (Turul va avea loc în perioada Iunie-August și / sau Noiembrie – Decembrie și va fi anunțat în prealabil prin e-mail dedicat. Participarea va fi pe bază de înscriere a fiecărui membru. Dacă un membru Alira a confirmat, dar nu ajunge, privilegiul va fi pierdut pentru anul în curs. Transportul și cazarea nu sunt incluse).
  • Acces la produse speciale, etichete în stocuri limitate care sunt disponibile doar membrilor clubului.
  • Oferte și reduceri speciale dedicate membrilor clubului, ce vor fi anunțate prin intermediul unui newsletter.
  • Oferte accesorii Alira, la preț special, atunci când acestea vor fi disponibile. Ofertele vor fi anunțate prin intermediul unui newsletter.
  • Cadou de Ziua Ta: discount 30% la toate produsele de pe site, cu excepția celor din secțiunea Lichidare de stoc și 2 pahare Alira la comanda plasată pentru ziua de naștere (comanda trebuie plasata cu maxim 7 zile înaintea aniversarii).

Alira, o cramă-boutique cu 80 de hectare

Alira este o cramă-boutique de 80 de hectare, situată în Dobrogea, pe dealurile de pe malurile Dunării Vechi. Alături de Merlot (47 ha) și Cabernet Sauvignon (23 ha) alese să creeze vinuri de tip Bordeaux, în podgoriile Alira a mai fost plantată și Fetească Neagră (10 ha), vinificată simplu sau ca parte din asamblaje elegante, cu o puternică tentă locală.

”Numele Alira este un mariaj între denumirile localităților Aliman și Rasova unde se află viile noastre și unde se naște vinul, pe malurile Dunării. Acesta este un loc special, unde natura lucrează în favoarea omului și singurele ingrediente care lipseau pentru a face un vin legendar erau pasiunea și priceperea”, se arată pe site-ul producătorului de vin din Dobrogea.