CrameȘtiri

Adi Hădean – ambasador de brand al vinurilor Domeniul Bogdan

Adi Hădean, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, a devenit ambasadorul de brand al vinurilor ecologice produse de Domeniul Bogdan.

”Domeniul Bogdan este o podgorie în Dobrogea, în apropiere de satul Peștera, întinsă pe 154 de hectare, ce produce vin într-un mod tare fain. M-au ales ambasador de brand, iar în perioada ce urmează am să vă povestesc mai multe despre ei și vinurile lor. Să fiți sănătoși!”, a anunțat Adi Hădean joi, pe 19 noiembrie.

Anunțul a fost confirmat și de către Domeniul Bogdan care se numără printre sponsorii emisiunii săptămânale ”La cină” pe care Adi Hădean o realizează alături de Ionela Năstase pe postul Digi 24.

Domeniul Bogdan este o afacere cu vinuri înființată în 2011, cu un obiectiv clar declarat: crearea celor mai bune vinuri românești. ”Atunci am plantat viile noastre, care se întind pe 154 ha, în Dobrogea, în cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C., aproape de satul Peștera, o zonă cu tradiție în cultivarea strugurilor, încă din antichitate. Producem vinuri selecte, 100% naturale, care oferă consumatorilor o experiență unică cu fiecare pahar”, se arată pe site-ul producătorului de vinuri ecologice care au mers chiar mai departe, aplicând principiile agriculturii biodinamice.