EvenimenteFără categorieȘtiri

Crama Aramic a deschis cel de-al doilea magazin în care își vinde vinurile pe plan local

Investiția în primul magazin se pare că le-a adus satisfacții celor de la Crama Aramic care au decis să deschisă și cea de-a doua locație pentru comercializarea vinului propriu. Crama Aramic a deschis joi – 22 octombrie, încă un magazin de vinuri în Timișoara. Acesta este cel de-al doilea punct de desfacere din Timișoara al producătorului de vin de pe dealurile Silagiului, din județul Timiș.

„Ne-am gândit că trebuie să răspundem consumatorilor prin prezența noastră în mai multe cartiere ale Timișoarei. Și am ținut cont de faptul că avem unele colaborări cu magazine specializate de vinuri în celelalte zone ale orașului și aici, în zona Traian, am văzut că nu se prea vinde vin și am zis să deschidem un magazin în această zonă și sper că e un lucru bun. Avem două magazine deschise în Timișoara și șase colaborări cu magazine specializate în vinuri”, a declarat Adam Crăciunescu, proprietarul Cramei Aramic.

Iubitorii de vin vor găsi în noul magazin toată gama de vinuri pe care o produce Crama Aramic. Este vorba de 14 vinuri produse din 8 soiuri de struguri: 4 roșii și 4 albe.

”Aici, fiind magazinul cramei, avem toate vinurile pe care le produce Crama Aramic. Este vorba despre 14 vinuri, sunt vinurile specifice soiurilor pe care le avem, completate de cubajele pe care le realizăm an de an. Ca vinuri de excepție, avem din categoria Premium Piatra Soarelui și cubajele atât alb cât și roșu, care au fost apreciate și medaliate la mai multe concursuri. Îi asigurăm pe timișoreni și pe bănățeni în general că vinurile produse de Aramic sunt foarte bune și le pot consuma cu mare încredere,  mai ales că sunt locale, autohtone, produse din struguri obținuți din via noastră de la Buziaș, de pe cele 46 de ha, din zona Silagiu. Sunt vinuri produse pentru gusturile tuturor, sigure și de foarte bună calitate, iar relația preț calitate este reală. Noi facem vinuri numai din producție proprie. Nu achiziționăm struguri din alte surse. În plus avem vinuri care au obținut multe premii”, a mai spus Adam Crăciunescu, potrivit debanat.ro. 

Conform proprietarului Cramei Aramic, vinurile produse pe dealul Silagiului de lângă Buziaș sunt destinate în primul rând HORECA și magazinelor specializate. ”Cultivăm struguri roșii și albi, Cabernet sauvignon, Pinot noir, Fetească neagră, Merlot, Sauvignon blanc, Muscat otonel, Chardonnay și Fetească albă. Feteasca albă și cea neagră sunt soiuri românești, pe care le putem numi brandurile cramei. Noi am ieșit acum cinci ani pe piață și de atunci pot spune că am devenit cunoscuți. Am mers pe o linie ascendentă, mai puțin anul acesta, când din cauza pandemiei am avut un pic de suferit, la fel ca toate societățile comerciale”, a mai precizat Crăciunescu.