ȘtiriVinuri

Târg de Manufactură și Vin, cu ateliere de degustare de vin și brânzeturi, la Târgu Mureș!

Foto: facebook Villa Vinea

Până pe 11 octombrie 2020, la Shopping City Târgu Mureș, are loc un târg de vinuri și produse unicat, create de manufacturieri locali. Mai multe degustări de vinuri cu somelieri și activități pregătite de organizatori, în condiții de siguranță, vor anima acest eveniment, anunță outinmures.ro. De asemenea, veți avea șansa de a participa la o tombolă cu premii sticle de vin, oferite de crama Villa Vinea.
Tot în cadrul acestui târg, veți putea alege dintr-o ofertă variată de ciocolată, cosmetice naturale, bijuterii, teracotă, create de artizani români.
Printre expozanți se numără producători de vin precum Villa Vinea ce duce mai departe tradițiile viticole ale văii Târnavei Mici, dar și Cricova. Creator de Ciocolată va fi prezent la târg cu o selecție de deserturi și ciocolată fără zahăr.
Pe 9, 10, 11 octombrie 2020, între orele 18:00 – 19:30, va avea loc câte un “Atelier special de degustare a vinurilor și brânzeturilor”, susținut de somelier Villa Vinea. Locurile sunt limitate – 10 / atelier, iar dacă vreți să vă înscrieți, o puteți face în prealabil la InfoPoint.

Târgul de Manufactură și Vin face parte din seria de inițiative și evenimente organizate de Shopping City Târgu Mureș și dedicate comunității locale.