Concurs de vinuriCrameȘtiriVinuri

Vinul românesc medaliat cu Marea Medalie de Aur la Concours Mondial de Bruxelles, disponibil de azi la vânzare!

Crama Gîrboiu scoate la vânzare 100 de sticle de Sauvignon Blanc 2009 Rezerva Familiei, vinul medaliat cu aur la Concours Mondial de Bruxelles 2020, potrivit unui anunț făcut azi dimineață pe pagina de facebook a cramei.

Singurul vin românesc, câștigător al Marii Medalii de Aur și inclus în Top 20 Revelații la nivel mondial, este disponibil pe site-ul cramei la prețul de 480 lei. Despre acest vin – ediție limitată de numai 300 de sticle -, Livia Gîrboiu, managerul executiv al cramei, declarase anterior pentru SUPERVINURI.RO că ar fi păcat ca oamenii cunoscători, pasionați să nu îl cunoască. O prezentare detaliată a poveștii lui, găsiți aici. Celelalte 200 de sticle vor fi păstrate în continuare la învechire.

“Cu o culoare aurie acest Sauvignon Blanc sec impresionează prin aciditatea ridicată cât și prin consistența gustativă. O avalanșă intensă de ierburi uscate cu note discrete de vanilie, miere și citrice confiate. Nu putem omite aroma fină dar unică de semințe de floarea soarelui proaspăt presate care ne dă o senzație plăcută de onctuozitate.” (14,1% vo. alc.)  – iată cum apare acest vin în prezentarea de pe site-ul cramei.

“Cel mai valoros vin din portfoliul Cramei Gîrboiu, lansat în premieră pentru pasionații de vinuri premium. Câstigator al Marii Medalii de Aur la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles, acest vin de colecție vine cu o cutie de lemn cadou și un serviciu gratuit de păstrare la cramă pentru conditii optime” , se arată pe același site al Cramei Gîrboiu.

Toate vinurile din Rezerva Familiei sunt însoțite de un certificat care atestă că aceste loturi sunt produse, îmbuteliate și maturate în pivnițele de la Dumbrăveni. Calitatea este verificată și garantată print-un buletin de analize conform.

“Ceea ce face Rezerva Familiei să fie atât de specială este tocmai mediul în care sticlele au fost păstrate. Crama Gîrboiu acordă acest serviciu GRATIS chiar si după cumpărare, respectiv maturarea în beciurile noastre de la Dumbrăveni. Asigurăm atât integritatea produsului pe tot parcursul maturării cât și verificarea periodică a stării sigiliului de ceară. Sticlele vor fi însoțite de etichete cu denumirea proprietarului”, mai specifică  crama Gîrboiu.