PodgoriiȘtiri

O piață dedicată exclusiv producătorilor de struguri se deschide de la 1 septembrie!

Aici va funcționa din 1 septembrie Piața de struguri

Piață destinată exclusiv producătorilor de struguri! Primăria orașului Panciu, recunoscut pentru podgoriile sale, a luat decizia de a amenaja o piață de struguri pentru producătorii locali, care astfel nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în alte piețe ca să-și vândă producția. Piața va fi funcțională începând cu data de 1 septembrie, iar accesul producătorilor agricoli va fi gratuit.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a primăriei Panciu. De asemenea, în postare se precizează faptul că inițiativa administrației locale are la bază dorința de a sprijini producătorii agricoli din Panciu și din zonă, care vor putea, astfel, să-și valorifice recolta anului 2020.

Piața de struguri va fi amenajată în Obor și va fi deschisă tuturor producătorilor din Panciu și din localitățile limitrofe, astfel încât să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în alte piețe pentru vânzarea strugurilor“, a declarat viceprimarul Viorel Costin.

Amenajarea pieței de struguri a început miercuri, 19 august 2020, cu lucrări de curățenie. Piața va fi deschisă pe data de 1 septembrie 2020, iar accesul producătorilor agricoli în piața de struguri va fi gratuit.