Fără categorie

Must proaspăt, vin și povești la conac – o nouă ediție Bike&Wine la Velvet Winery și Licorna

O nouă ediție Bike&Wine cu primele degustări de toamnă la cramele Licorna și Velvet Winery va avea loc sâmbătă, 12  septembrie 2020. Mai precis, 20 de km de tarseu pe dealurile din frumoasă zona Dealu Mare, pe drumuri puțin circulate, printre vii și înconjurați de natură către destinațiile care vă așteaptă cu must, vinuri și gustări locare, premii și cadouri. 

Iată ce include întreaga experiență:
– ghidaj și asistență cu mașina pe traseu din partea echipei CarpatBike
– vizită și degustare vinuri la crama Velvet Winery
– tur ghidat al cramei Licorna Winehouse și degustare de vinuri însoțite de mici gustări din brânzeturi, măsline, mezeluri
– apa, sucuri, mere din Livada Tudor, batoane energizante, sandviș pe traseu
– reducere de 15%-20 % la achiziția de vinuri la crame
– surprize si cadouri din partea partenerilor: Pasha Cafe, Grain de Sel, Giesswein Romania, Wineful.ro, 3albine.ro.

Taxa de participare early bird, cu plata integrală, pană la 25 august este de 255 lei. Taxa de participare standard – 289 lei. Avans: 100 lei. Taxa de participare nu include inchirierea bicicletei, pentru care puteți lua lua  legătura cu organizatorii, la e-mail: home@carpatbike.ro. Sunt bineveniți însă și non-biciclistii care doresc să viziteze cramele și să deguste vinurile.

Toate măsurile pentru limitarea răspândirii coronavirusului se vor respecta, asigură organizatorii, iar dacă reglementările autoritatilor vor duce la amânarea excursiei, participanții vor fi anunțați cât mai repede, iar avansul deja achitat va ramane valabil pentru același eveniment reprogramat sau pentru orice alt eveniment Bike&Wine ulterior.