Știri

Denis Șova este noul director al Combinatului de Vinuri Cricova din Republica Moldova!

Denis Şova este noul Director General de la Cricova, producătorul de vinuri din Republica Moldova. Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Ghenadie Țepordei, împreună cu Mihail Soţchi, Președintele Consiliului de Directori, au prezentat Colectivului Combinatului de Vinuri „Cricova” S.A. Directorul general a întreprinderii.

Foto: www.tribuna.ro

În urma desfășurării Concursului pentru ocuparea funcției vacante de Director general al Combinatului de Vinuri „Cricova” S.A., Comisia de selectare a desemnat în calitate de câștigător al Concursului candidatura lui Denis Șova, potrivit Tribuna.

Cu o experienţă profesională de 20 ani în domeniul managementului vitivinicol, în funcţia de director general al companiei fiică – CBT „Cricova-Vin” S.A., Denis Șova urmează să exercite mandatul pe o perioadă de cinci ani.

Referindu-se la acțiunile care urmează a fi implementate în viitorul apropiat, Directorul general a menționat că scopul principal este dezvoltarea continuă a companiei.

„În ultimii 5 ani am reușit să schimbăm percepția consumatorilor locali, cât și a celor străini, despre calitatea vinurilor moldovenești, în special a celor marca „Cricova”. Sunt optimist și cred cu tărie că împreună cu cel mai valoros colectiv vom reuși să ducem la un nou nivel industria vitivinicolă, implicit turismul vitivinicol”, a spus Denis Șova.