EvenimenteFără categorieȘtiri

Când pasiunea depășește pandemia. Se reiau cursurile în condiții de siguranță la WineTaste School!

Criza care ne-a lovit a răsturnat valori, a inversat sau chiar a anulat priorități care ne jalonau viața până de curând. Și totuși, nu toate preocupările noastre au fost reașezate în spatele măștilor de protecție.

Vinul a rămas un reper al artei de a-ți trăi viața cu eleganță chiar și în stările de urgență, ori de alertă. Acasă, sau pe terasele cu mese decimate de așa-numita distanțare socială (mai corect fizică!), vinul s-a dovedit un partener constant în construirea stării de bine.

Cei care doresc să aprofundeze mai bine această relație s-au înscris la cursurile de somelieri organizate de WineTaste School. A fost o provocare în actualele condiții, dar și o ocazie de a dovedi că pasiunea poate doborî obstacole aparent insurmontabile.

În prezent, am finalizat cursurile suspendate în perioada starii de urgență și pregătesc începerea unui nou curs de Somelieri, din 10 August, orele 17 la sediul Winetaste School din Bucuresti, Str. Matei Basarab, nr.100, bloc 85, parter. Am găsit soluții de a asigura siguranța cursanților conform recomandărilor… distanțare fizică, măști, dezinfectante…! Există și posibilitatea online-ului până la un punct definitoriu pentru aceste cursuri și anume partea practică definită de servire și degustare. Este motivul pentru care voi merge pe o formulă hibridă online/offline.

Important este că există cerere pentru aceste cursuri și am descoperit la viitorii cursanți o dorință de cunoaștere cu adevărat impresionantă. Indiferent că au fost motivați de perfecționarea profesională, sau de dezvoltarea personală, toți mi-au tonifiat inițiativa și mi-au întărit determinarea de a continua.

Sergiu Mihail Nedelea
CEO WineTaste – Winetaste School
Equest de Vino, Paharnic Consulatul României al Ordo Equestris Vini Europae
Tel.: +40 722.220.114
www.winetaste.ro
www..curssomelier.ro www.sergiunedelea.ro