Fără categorieȘtiri

Ministrul Agriculturii Adrian Oros, în vizită la crama Gîrboiu

VEZI GALERIA | 8 POZE

Ministrul Agriculturii Adrian Oros, vizită la crama Gîrboiu! Șeful de la MADR a mers astăzi, miercuri – 8 iulie, în cadrul unei deplasări pe care a făcut-o în județul Vrancea, și la Crama Gîrboiu.

Afacere de familie, demarată în urmă cu 15 ani de zile, Crama Gîrboiu a accesat de-a lungul timpului fonduri europene, astfel că nu a fost an în care să nu fie realizată vreo investiție.

”Am vizitat astăzi, în județul Vrancea, la Crama Gîrboiu, o afacere de familie, demarată în anul 2005 cu 45 ha de viță de vie. Business-ul s-a transformat în pasiune și de atunci fiecare an a adus câte o investiție sau un eveniment important. S-au accesat fonduri europene începând cu programul SAPARD în 2007 și până în 2019, ultimul program accesat fiind Programul Național Suport, prin APIA, în 2019 pentru retehnologizare cu echipamente noi, linie de îmbuteliere și baricuri pentru maturarea vinurilor”, a scris Adrian Oros pe pagina sa de Facebook. 

Vizita de lucru a ministrului Adrian Oros în Vrancea nu s-a încheiat însă la Crama Gîrboiu, șeful de la MADR având programată și o întâlnire cu fermierii la Prefectura Vrancea, precum și o vizită la sediul de comandă antigrindină Vrancea.