EvenimenteFără categorieȘtiri

Proiect pentru promovarea gratuită a vinurilor din sud-estul României

Proiect pentru promovarea gratuită a vinurilor din sud-estul României! Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea, Doru Poponete, a anunțat miercuri – 26 februarie, la finalul etapei a doua a concursului ”Povești cu vinuri românești”, organizat de BASF la Buzău, că producătorii de vinuri din partea de sud-est a țării au oportunitatea de a-și promova produsele gratuit pe o platformă internațională.

Tot ce trebuie să facă cei care vor să-și promoveze în mod gratuit vinurile este să completeze în primul rând un formular, urmând ca după aceea să realizeze o prezentare profesionistă a produselor, precum și a companiei care le produce, prezentare ce va fi trimisă direct Camerei de Comerț, Industria și Agricultură Tulcea pentru a o publica pe această platformă internațională.

Este vorba despre un proiect care se referă la promovarea gratuită pe o platformă internațională a produselor vitivinicole din zona de sud-est, adică Tulcea, Constanța, Vrancea, Buzău, Galați. Deci, cei care sunt în această regiune pot să-și promoveze produsele, și mă refer aici la publicitate, la reclamă, la marketing, pe o platformă internațională pe care o va gestiona Camera de Comerț din Tulcea. Acest proiect are două componente: prima componentă este platforma virtuală pe care dumneavoastră o veți mobila, veți face prezentările produselor și a firmelor, le veți da Camerei de Comerț, iar noi le vom urca pe acest site. Este foarte important ca aceste materiale pe care le veți face pentru prezentare să fie profesioniste și să fie atractive. Această platformă va fi viabilă numai prin materialele pe care dumneavostră le veți face, deci dacă ele vor fi interesante și această platformă va fi de viitor. A doua componentă a acestui proiect se referă la schimbul de bune practici, cei care sunt înscriși în proiect vor face deplasări gratuite la crame din Moldova”, a declarat Doru Poponete, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, mai spune acesta: ”Cred că acest proiect reprezintă o oportunitate. Este finanțat de către Uniunea Europeană, și cine vrea să se înscrie în acest proiect trebuie să întocmească niște formulare. Persoana care se ocupă de acest proiect este inspectorul teritorial al ONVPV-ului (National Office of Vine and Wine Products), domnul Vlad Ioan, care este un personaj  foarte bine ancorat în industria viei și vinului. Rugămintea mea este, în cazul în care sunteți interesați să intrați în acest proiect, să luați aceste formulare și să le completați. Noi am vrut să facem acest proiect la Tulcea, dar am fost condiționați de finanțator să facem extensie în toată regiunea de S-E, asta dacă vrem ca proiectul să fie eligibil”.

BASF a organizat săptămâna aceasta, pe 26 februarie, la Buzău etapa a II-a a concursului ”Povești cu vinuri românești”, ajuns anul acesta la cea de-a V-a ediție.

Recomandare pentru proprietarii de podgorii și specialiștii în cultura viței-de-vie: Consultați AICI tehnologia de top pentru protecția plantelor, recomandată de Agrointeligența SuperVinuri!