EvenimenteȘtiri

Vinificat în Iași 2019. Mini-târg de vinuri cu șase crame locale

Vinificat în Iași – ”cel mai mic festival de vin”, marchează un concept nou în evenimentele dedicate vinurilor românești. Timp de o zi, sâmbătă, pe 4 mai, în intervalul orar 12.00-20.00, în grădina restaurantului Krud, ieșenii sunt invitați să se bucure de vinurile produse la ei în județ.

Vinificat în Iași este la prima ediție și, potrivit organizatorilor, se dorește a fi un festival anual, cu impact în comunitate, care să atragă atenția consumatorilor asupra vinurilor produse în județ. Anul acesta, la eveniment vor fi prezente șase crame din județul Iași: Casa de Vinuri Cotnari, Strunga, Gramma, Bucium 1949, Crama Hermeziu și Casa de Vinuri Vărzari.

”Întâlnirea va fi una prietenească între producător și consumator, dar totodată între producător și potențialii clienți. Spumante, vinuri albe, rose, roșii, Iașul acoperă toată gama de preferințe a unui public pretențios. Soiuri autohtone și internaționale, toate adunate într-o singură întalnire, pe parcursul întregii zile„, anunță organizatorii evenimentului.

Biletul de acces la ”Vinificat în Iași” costă 50 de lei de persoană.