Fără categorieȘtiriVinuri

S-a deschis INdiVINO și în București: peste 1000 de vinuri din toată lumea și produse locale artizanale

Un nou magazin INdiVINO s-a deschis de data aceasta în București (Pipera, George Bacovia 1), al doilea astfel de magazin după cel din Sfântu Gheorghe (Covasna). Ambele aparțin familiei de antreprenori Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi care mai dețin Balvanyos Resort (Băile Balvanyos, Covasna) și GastroLab Victoriei (București).

Pe lângă cele peste 1.000 de etichete de vinuri din România și din toată lumea – probabil brandurile cu cele mai multe etichete de vin din țară (la fel ca magazinul din Sfântu Gheorghe și gastro wine bar-ul GastroLab), INdiVINO București are o serie de produse predominant locale, precum:

pâinea proaspătă cu cartofi din secuime, brânzeturile predominant din Transilvania, carnea și mezelurile premium de la producătorul Petry, care are o istorie de peste 140 de ani în spate în prepararea produselor din carne, naturale, fără conservanți. Li se mai alătură și niște specialități inedite de ciocolată cu vin – Pinot Noir, Chardonnay, Shiraz, cabernet Sauvignon. Peștele și fructele de mare, caviarul și alte delicatese de import sunt și ele în rafturile INdiVINO.

Magzinul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 09:00 – 21:00 și duminică, între orele 10:00-18:00.

INdiVINO invită clienții să se decidă în liniște ce produse vor vrea să ia pentru acasă, chiar pe terasa magazinului, la un pahar de vin.

Revenim cu o prezentare detaliată și un interviu cu proprietarul INdiVINO.

Fotografii “la cald”: facebook GastroLab Victoriei