EvenimenteVIDEO

BUCHAREST DEGUSTATION TOUR: George Butunoiu lansează serialul video de prezentari ale meniurilor restaurantelor de top din București

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu lansează serialul video de prezentari ale meniurilor de degustare ale restaurantelor de top din Bucuresti, create special pentru acest program al Restocracy.

Primul sezon al serialului “Bucharest Degustation Tour – The Restocracy Menus 2019” debutează marți, 30 aprilie 2019, orele 18.00. Episodul-pilot a fost filmat la restaurantul Corto Maltese și va fi difuzat pe paginile de Facebook și Youtube ale site-urilor restocracy.ro, mediastory.ro, super-hrana.ro și supervinuri.ro.

Conceptul proiectului este de a realiza un tur video al celor mai bune restaurantelor din București. În fiecare episod va fi filmat un prânz al respectivului meniu de degustare în care George Butunoiu, împreună cu o personalitate din zona de business, academică, culturală, diplomatică sau media vor discuta despre gastronomie, despre marile restaurante din Bucuresti și din alte părți ale lumii, despre fiecare restaurant inclus în proiect, desigur. Gazde vor fi proprietarul, managerul sau chef-ul respectivului restaurant.

Bucharest Degustation Tour va avea un prim sezon de 8 episoade, cu difuzare săptămânală, marțea, de la orele 18.00. În prezent, pregatesc deja un al doilea sezon ce va fi realizat și difuzat în toamna acestui an.

Fiecare episod va oferi o varietate de clipuri cu diferite durate, de la câteva minute până la 20-25 de minute. În completarea clipurilor despre preparatele din meniuri, inclus în producția clipurilor este și un concept de imagine destinat exclusiv restaurantelor. Mai precis, acesta va conține ilustrație cu interiorul și exteriorul restaurantului cu focus pe detalii estetice, de design și de brand.

Producția clipurilor este realizată de colegii și prietenii de la MediaStory, atenți la detalii de fiecare dată și cu sugestii pentru oricine este implicat. Fiecare episod din Bucharest Degustation Tour este filmat cu 5 camere 4k, cu o durata medie de 10 ore.

Restaurantele prezentate în program vor fi puternic promovate și prin alte canale media care vor prelua producțiile video, dar si de mai multe agenții de turism care vor include turul de degustare prin marile restaurante bucureștene în ofertele lor către turiștii străini care ajung în București, dar nu doar lor.

Aceștia sunt primii pași către atingerea unuia dintre obiectivele Restocracy pe termen lung, acela de a ajunge să promoveze Bucureștiul și ca destinație gastronomică în ofertele turistice generale.

Restocracy.ro este cel mai important site de clasificări de resturante din România, cu evaluări făcute de specialiști independenți, nu de către clienți sau cititori. Sistemul de clasificare și de evaluare, precum și întregul site, sunt concepute și deținute de către George Butunoiu.

Super-Hrana.ro și SuperVinuri.ro fac parte din Grupul Agrointeligența, fondat și deținut de Vlad Macovei. Grupul acoperă mediatic trei zone de interes: agri, food și wine. MediaStory.ro este un brand BTvideo, ca partener exclusiv, pe zona de producție video corporate. BTvideo are una dintre cele mai experimentate echipe de producție de clipuri din România.