Fără categorieȘtiri

Astăzi la ”Bucate și vin…din plin”: Andreea Lica și vinurile bune de la Via Viticola Sarica Niculițel

O nouă ediție de ”Bucate și vin…din plin” cu Silviu Petcu și Cristian Constantin Grețcu. În această seară, joi – 21 februarie, de la ora 19:00 vă invităm să urmăriți emisunea noastră, care vă aduce cele mai savuroase vinuri și cele mai gustoase bucate la pachet cu invitați de marcă și povești de succes.

“În emisiunea de astă-seară o vom avea invitată pe Andreea Lica, Marketing Manager Via Viticola Sarica Niculițel, care va aduce cu ea niște vinuri reprezentative pentru degustare. Vom discuta și despre preluarea de către Via Viticola Sarica Niculițel de la Vinarte a podgoriei și a mărcii Prince Matei”, a declarat Cristian Grețcu, Project Manager SuperVinuri.ro.

Și cu ce merge un vin bun, dacă nu cu bunătăți din pește din Țara Bârsei?  Ruxandra Coc, directorul de dezvoltare al Doripesco, va intra în legătură directă cu noi pentru a ne prezenta câteva preparate-surpriză pe bază de pește. Totodată, vom afla povestea celui mai cunoscut produs Doripesco: Novacul afumat, care a primit, în 2017, certificarea europeană de Indicație Geografică Protejată (IGP).

Emisiunea poate fi urmărită, în această seară, în direct de la ora 19:00, pe pagina de Facebook Supervinuri.ro și pe site-ul www.supervinuri.ro.