IMPORTANT

WINE & STREET FOOD FESTIVAL se ține între 20 și 22 aprilie, LA PALATUL PARLAMENTULUI!

Eveniment dedicat atât vinului, cât și mai noului fenomen urban denumit streetfood. O sărbătoare a gustului, bazată pe un concept surprinzător – aducerea împreună a vinurilor și a streetfood-ului – va avea loc între 20-22 aprilie 2018, la Palatul Parlamentului.

La WINE & STREET FOOD FESTIVAL, producătorii din zona wine&drinks, precum și cei din zona de food&gourmet așteaptă aproximativ 6.000 de vizitatori.

Organizatorii s-au preocupat ca oaspeții să beneficieze de un spațiu primitor și plin de atracții. Gratuit, vizitatorilor și expozanților li se pun la dispoziție: garderobă, zonă pentru fumători, zona de activare tehnologie de ultimă oră, zonă de masaj și relaxare, înghețată tailandeză, cafea, limonadă și apă, video-wall pentru expunerea filmelor de prezentare ale expozanților și partenerilor, zonă de relaxare exterioară, canapele și mese etc.

Accesul direct pe poarta principală de acces în Palatul Parlamentului și preluarea fluxului de vizitatori în zona de Lounge va crea în mod natural un traseu de tip „șarpe” prin sălile cu standuri, traseu care asigură un grad maxim de vizibilitate tuturor expozanților.

În premieră, spații generoase din curtea Palatului Parlamentului vor fi închiriate unor operatori de food, cu specific divers. Aici,vor fi prezente trăsuri, rulote, mese și zone de activare pentru zona gourmet.

Pentru vizitatori, prețul unui bilet de acces va fi de 15 lei atât pentru zona Street Food, cât și pentru zona Wine. Excepție face ziua de vineri, 20 aprilie, când accesul în zona Street Food este gratuit, anunță organizatorii evenimentului.

WINE & STREET FOOD FESTIVAL este primul eveniment ce reunește întreaga ofertă a pieței de profil din România și din întreaga lume.

Mai multe detalii despre Wine & Streetfood Festival găsiți pe site-ul evenimentului: www.wsff.ro, dar și pe pagina de Facebook Wine & Street food Festival